7óra7

Játékok nyara - Nyerjen jegyet a Kramer kontra Kramerre! - LEZÁRVA

Játékok nyara - Nyerjen jegyet a Kramer kontra Kramerre! - LEZÁRVA

2013. 07. 07. | 7óra7

„A Kramer kontra Kramer ügyben a felperes az anya, William Kramer, hét éves kisfiú édesanyja. Az anya az eljárásban a gyermekfelügyelet megállapítását kéri a maga javára, amely felügyeletet az előzőekben, a válóper során az apának ítélt a bíróság. A törvényszék a gyermek érdekeit figyelembe véve hozta meg döntését.”

Kramer kontra Kramer - Nagy Ervin, Kovács Patrícia

A nagy sikerű regényből 1979-ben készült film öt Oscar-díjat nyert, és azóta is klasszikusnak számít. Írója ebben az évben adaptálta színpadra, melynek világpremierje az Orlai Produkció által most bemutatott előadás.

-Felteszünk egy kérdést, olvasónk 1) lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát 2) elküldi Facebook-üzenetben a helyes választ rejtő betűjelet a 7óra7-nek, és máris esélyes arra, hogy annak a tíz szerencsésnek legyen az egyike, akik *két belépőjegyet* nyernek a június 24-i, vasárnapi előadásra. A helyes válaszban természetesen segítséget nyújtanak a 7óra7 oldalai.-

-A megválaszolandó kérdés:-

*Kovács Patrícia és Nagy Ervin nem először állnak egy színpadon. Melyik darabban játszottak együtt korábban?*

_A) Mesél a bécsi erdő, Katona József Színház
B) Black Comedy, Centrál Színház
C) Asztalizene, Radnóti Színház_

p{font-size:10px}. A nyeremény készpénzre vagy más időpontra nem váltható át. A játékban a 7óra7 és az Orlai Produkciós Iroda dolgozói és hozzátartozóik nem vehetnek részt.

-A játék *június 23-án déli 12 óráig* tart, a nyerteseket a Facebookon értesítjük!- A nyertesek: Sessler Zoltán, Nóra Víg, Bársony Balázs, Ilkeiné Kupai Valéria, Éva Kovácsovics, Melinda Sebestyén, Mezei Vera, Fodor Györgyi, Dóri Bartos, Orsolya Teczli.

Jó színházazást kívánunk mindenkinek nyáron is! És ne feledje: ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen a Kramer kontra Kramerről – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

*_A_ Kramer kontra Kramer _a_ 7óra7en:*

>>> Kovács Patrícia és Nagy Ervin a Kramer kontra Kramerben >>> Újrakevert lapok – Rába Roland a Kramer kontra Kramerről >>> „Nekik ez az egész egy játék” – interjú a Kramer kontra Kramer ikrekével

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr258000399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása