7óra7

Játékok nyara: Nyerjen jegyet a Szegedi Szabadtéri Mágnás Miska előadására! - LEZÁRVA

Játékok nyara: Nyerjen jegyet a Szegedi Szabadtéri Mágnás Miska előadására! - LEZÁRVA

2013. 07. 07. | 7óra7

Cintányéros cudar világgal zárul a Szegedi Szabadtéri Játékok 81. évada: színre kerül Szirmai Albert és Gábor Andor örökzöldjeivel a Mágnás Miska, amely még soha nem szerepelt a Dóm téren. Miska, a talpraesett lovászfiú, a „vazsmegyei gyerek” pillanatok alatt, a szemünk láttára válik előkelő arisztokratává. Tenyeres-talpas párjából, Marcsából is estélyis „flancos” dáma lesz, aki Mary grófnőként vonul be az úri társaságba. Az operettet Alföldi Róbert állítja színpadra, a címszerepben Stohl Andrással, a további főbb szerepekben Molnár Piroska, Hirtling István, Náray Erika, Radnay Csilla, Haja Zsolt, Rácz Rita, László Zsolt, Znamenák István és Szatory Dávid látható.

-Felteszünk egy kérdést, olvasónk *1)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *2)* Facebook-üzenetben *augusztus 15-én este 8 óráig* elküldi az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét - és máris esélyes arra, hogy *páros belépőjegyet* nyerjen a Mágnás Miska *augusztus 19-i*, vasárnapi előadására. A helyes válaszban természetesen segítséget nyújtanak a 7óra7 oldalai.- A játék nyertese Bójás Szilvia, gratulálunk, üzenetben jelentkezünk a részletekkel! Nagyon köszönjük mindenkinek, aki részt vett a játékban!

-A megválaszolandó kérdés:-

*-Alföldi Róbert már korábban is rendezett operettet a Szegedi Szabadtéri Játékokon, nagy sikerrel. Melyik darabot állította színpadra?-*

_-A) A cigányprímás
B) Marica grófnő
C) Csárdáskirálynő-_

(A helyes válasz a "C" volt.)

p{font-size:10px}. A nyeremény készpénzre vagy más időpontra nem váltható át. A játékban a 7óra7 és a Szegedi Szabadtéri Játékok dolgozói és hozzátartozóik nem vehetnek részt.

Jó színházazást kívánunk mindenkinek nyáron is! És ne feledje: ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen a Mágnás Miskáról – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr708000181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása