7óra7

Játékok nyara – Nyerjen jegyet az Abigél premierjére! - LEZÁRVA

Játékok nyara – Nyerjen jegyet az Abigél premierjére! - LEZÁRVA

2013. 07. 07. | 7óra7

Abigél (plakát) „Az Abigél olyan örök és közkedvelt alkotás, amely mindent túlél” – Bánfalvy Ági, az 1978-as tévésorozat egyik főszereplője Szabó Magda méltán népszerű és időt álló regényéből készített színpadi adaptációt Szikora János rendező segítségével, olyan színészekkel, mint Trokán Péter, Gubás Gabi, Németh Kristóf vagy Kiss Ramóna. Az alkotók szándékuk szerint a csipetnyi frissesség mellett a lehető legnagyobb hűségre törekednek, és úgy mutatják be a Matula Leánynevelő Intézet növendékeinek és tanárainak megható történetét, ahogy azt Szabó Magda megírta.

Az Abigél színpadi változatát első alkalommal 2012. június 8-án játsszák a Városmajori Szabadtéri Színpadon. *-Nyerjen jegyet a bemutatóra!-* A bemutatóra *Krausz Petra* olvasónk nyert két jegyet, gratulálunk!

-Felteszünk egy kérdést, olvasónk 1) lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát 2) elküldi Facebook-üzenetben a helyes választ rejtő betűjelet a 7óra7-nek, és máris esélyes arra, hogy *két belépőjegyet* nyerjen a június 8-i bemutatóra. A helyes válaszban természetesen segítséget nyújtanak a 7óra7 oldalai.-

-A megválaszolandó kérdés:-

*-Melyik szerepet játszotta Bánfalvy Ági az Abigél televíziós filmváltozatában?-*

-A) Torma Piroska
B) Zsuzsanna testvér
C) Horn Mici-

p{font-size:10px}. A nyeremény készpénzre vagy más időpontra nem váltható át. A játékban a 7óra7 és a Budapesti Nyári Fesztivál dolgozói és hozzátartozóik nem vehetnek részt.

-A játék *június 5-én este 8 óráig* tart-, a nyerteseket a Facebookon értesítjük!

Jó színházazást kívánunk mindenkinek nyáron is! És ne feledje: ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen az Abigélről – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

_Következő játék:_ *Szentelt víz és kokain* – Városmajori Szabadtéri Színpad

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr718000523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása