7óra7

Leányvásár-casting a Nemzetiben

Leányvásár-casting a Nemzetiben

2013. 07. 07. | 7óra7

Gothár Péter rendező, Silló István zenei vezető és Kesselyák Gergely a szegedi szabadtéri művészeti vezetője több színészt, énekest is meghallgatott tegnap a Nemzeti Színházban. Olyan potenciális szereplőket hívtak be a castingra, akikről úgy gondolták, a leginkább alkalmasak a szerepekre és szívesen dolgoznának velük a jövő nyári Dóm téri nyitóprodukció, a Leányvásár színpadra állítása során.

Az alkotók azt igyekeztek figyelni – bár kivétel nélkül ismerték a résztvevőket –, hogy hangilag megfelelnek-e a koncepcióban elképzelt karaktereknek, illetve hogy a leendő végleges szereposztásban ki kinek tud párja lenni, hogyan férnek meg egymás mellett a különböző személyiségek. Az ország vezető színművészeit hívták be a castingokra. Az első fordulóban meghallgatták többek között Ujlaki Dénest, Szabó Kimmel Tamást, Rálik Szilviát, Bordás Barbarát, Kocsis Gergőt.

Az újév második napján már folytatódik a válogatás, január 2-án többek között Keresztes Tamásra, Mácsai Pálra, Nagy Ervinre, Fullajtár Andreára, Mészáros Mátéra számítanak a castingon. Hogy kik jutottak át a rostán, azt a februári, szereposztásokat ismertető sajtótájékoztatón jelenti be a fesztivál.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr157999377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása