7óra7

Nyári programok a Bárka Amfiteátrumban

Nyári programok a Bárka Amfiteátrumban

2013. 07. 07. | 7óra7

Bárka Színház Az Amfiteátrum programjában egyaránt gondoltak kicsikre és nagyokra is. A nyári programok július 26-27-én, augusztus 2-4-én és augusztus 9-10-én láthatóak.

A három hétvégén keresztül tartó programsorozatot az egri Harlekin Bábszínház nyitja a Piroska és a farkas című interaktív mesejátékukkal, majd Balogh Sándor zenés mesejátéka, A brémai muzsikusok következik Hábetler András és Wendler Attila közreműködésével. Augusztus első hétvégéjén Malek Andre lép fel, Az ördögfióka és a tündér című gyermekprogramját láthatják a nézők. Végül pedig Palya Bea hozza el kicsiknek és nagyoknak az Altatok című koncertjét.

A könnyed esti szórakozásként Az őrület határán című előadás látható Nádas Györggyel, Gesztesi Károllyal és Fésüs Nellyvel. A második hétvégén Malek Andrea lép fel három különböző koncertjével. George Gershwin, Cole Porter, Jerome Kern, Richard Rogers, Leonard Berstein világhírű slágereit Malek Andrea és a Trio Midnight adják elő, majd Andrea és id. Malek Miklós közös estje következik „Kell néha egy kis csavargás…" címmel. Végül pedig a színész-énekesnő és a Balogh Kálmán Cimbalogh Kvartett gondoskodik a szórakozásról.

A nyári programokat az idén 50 éves Liszt Ferenc Kamarazenekar zárja, akik egy nyáresti koncertre invitálják a nézőket, repertoárjuk a zeneirodalom igen széles skáláját fogja át a barokktól a klasszikus és romantikus darabokon át a kortárs művekig.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr437998127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása