7óra7

Nyári zenés esték a székesfehérvári Pelikán Udvarban

Nyári zenés esték a székesfehérvári Pelikán Udvarban

2013. 07. 07. | 7óra7

Pelikán Udvar, Székesfehérvár Az eddigi két nagyszabású nyári produkció, a Koronázási Ünnepi Játékok és a Harmonia Albensis templomi koncertsorozat mellett Zenés Nyári Estéket is szervezünk. Székesfehérváron nagy hagyománya van a nyári színházi előadásoknak, hiszen több mint három évtizede töltjük meg előadásokkal a Pelikán Udvart - mondta Matuz János, a színház művészeti intendánsa a szerdai sajtótájékoztatón.

Váradi Eszter Sára színésznő, az esték háziasszonya hangsúlyozta, hogy a Bor, mámor, szerelem című operettkoktéllal semmi más céljuk nincs, mint önfeledt szórakozást biztosítani a közönségnek. A július 11-i és 12-i előadáson a leghíresebb operettslágerek csendülnek fel és egy szövevényes szerelmi történet elevenedik meg. A színésznő mellett Keller János, Mahó Andrea, Závodszky Noémi, Buch Tibor, Juhász Illés és Tűzkő Sándor is színpadra lép.

Keller János színművész a Csak egy tánc volt... című produkcióval kapcsolatban kifejtette: a táncdalfesztiválok hangulatát keverik a színház világával egy 12 tagú zenekar kíséretében. A július 16-i és 17-i koncertesten fellép Koós János és lánya, Koós Réka, mellettük Váradi Eszter Sára és Keller János énekel még a produkcióban.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr577998259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása