7óra7

Nyerjen jegyet A Szkalla lányok előadásra! LEZÁRVA

Nyerjen jegyet A Szkalla lányok előadásra! LEZÁRVA

2013. 07. 07. | 7óra7

Az Örkény István születésének 100. évfordulójára készült előadás egy testvérpár éles, eleven, kacagtató és szívszorító beszélgetéseit tárja elénk. A másikra való odafigyelés, a családi kötelék, a messzire került emberek ragaszkodása – értékek, melyek alapjai Giza és Erzsi kapcsolatának, játékának.

A Szkalla lányok - Tordai Teri, Béres Ilona

-Játék A Szkalla lányok-jegyekért-

*A játékot lezártuk! Nyerteseink: Márta Kolozsiné B és László Nagyillés, őket a Facebookon értesítjük a nyereményjegyek átvételéről! Gratulálunk nekik, és mindenkinek köszönjük a játékot!*

-A Manna Kulturális Egyesület és a 7óra7 közös játékában olvasónk *1)* várólistára teszi A Szkalla lányok című produkciót a 7óra7-en, *2)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *3)* Facebook-üzenetben *december 1-jén délig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét - és máris esélyes arra, hogy egyike legyen azon két szerencsés olvasónknak, akik *páros belépőjegyet* nyernek az előadásra. A válaszhoz a játékosok segítséget találnak a 7óra7 oldalain.-

A megválaszolandó kérdés ez volt:

*Örkény melyik művéből íródott A Szkalla lányok?*

_A) Tóték
B) Macskajáték
C) Házastársak_

A helyes válasz a B) volt.

p{font-size:10px}. A nyeremény készpénzre vagy más időpontra nem váltható át. A játékban a 7óra7, valamint a Manna Kulturális Egyesület dolgozói és hozzátartozóik nem vehetnek részt.

Ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen A Szkalla lányokról – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr187999519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása