7óra7

Nyerjen jegyet Vári Éva Piaf-előadására a Belvárosi Színházba! - LEZÁRVA

Nyerjen jegyet Vári Éva Piaf-előadására a Belvárosi Színházba! - LEZÁRVA

2013. 07. 07. | 7óra7

„Piaf életében nagy dilemmát jelentett, hogy milyen kevesen tudnak róla, mert a nézők képzelnek valamit arról a színészről, akit látnak, hogy milyen lehet, de senki nem tudja, hogy milyen az ő kedd délelőttje, vagy hogyan kel fel, hogyan viszonyul az élethez. Úgy tűnik, hogy valamit elő tudok varázsolni ebből ennek a rendkívüli énekesnőnek a sorsából.” (A Vári Évával az előadásról készített interjú itt olvasható.)

-Az Orlai Produkció és a 7óra7 közös játékán olvasónk *1)* várólistára teszi az Edith Piaf című előadást a 7óra7-en, *2)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *3)* Facebook-üzenetben *szeptember 28-án délig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét - és máris esélyes arra, hogy egyike legyen azon két játékosnak, akik *páros belépőjegyet* nyernek a Piaf *szeptember 30-i*, vasárnapi, délután 5 órakor kezdődő bemutatójára. A helyes válaszban természetesen segítséget nyújtanak a 7óra7 oldalai.-

A játék nyertesei: *Kardos Judit* és *Sándor Áron Endre* olvasóink, akiket a Facebookon értesítünk nyereményük átvételéről! Mindenkinek köszönjük a játékot!

A megválaszolandó kérdés ez volt:

*Milyen sportot űzött Edith Piaf legnagyobb szerelme?*

_A) öttusa
B) boksz
C) lovaglás_

A helyes válasz pedig a B), Marcel Cerdan bokszoló volt Piaf legnagyobb szerelme.

p{font-size:10px}. A nyeremény készpénzre vagy más időpontra nem váltható át. A játékban a 7óra7 és az Orlai Produkciós Iroda dolgozói és hozzátartozóik nem vehetnek részt.

Ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen a Piafról – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr527999919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása