7óra7

Sikert aratott Japánban a Griff Bábszínház

Sikert aratott Japánban a Griff Bábszínház

2013. 07. 07. | 7óra7

A Japánban vendégszereplő 13 fős társulat a fesztivál programjában három alkalommal tartott workshopot. A japán idő szerint augusztus 4-én délelőtt tartott utolsó szakmai foglalkozáson a japán gyermekek mellett mintegy 30 külföldi szakember is részt vett.

Tapsrend a János vitéz előadás végén

A fesztivál vendégei augusztus 4-én emlékfát is ültettek. Gyutai Csaba, Zalaegerszeg polgármestere megbízásából Pinczés István igazgató tárgyalt Koizumi Hirosi igazgatóval a Zalaegerszegen 2013 tavaszán ültetendő japán emlékfák ügyében.

Pinczés István fát ültet Tojamában

A zalaegerszegi bábosok hétfőn este érkeznek Budapestre. Az előadás díszletei egy héttel ezelőtt hajóval érkeztek meg Tojamába, ám egyelőre ott is maradnak, ugyanis a társulatot jövőre meghívták japán turnéra a János vitézzel.

Csoportkép a katasztrófasújtotta Fukusimából érkezett gyerekekkel

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr858000207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása