7óra7

Szextett a Városmajorban – Nyerjen jegyet a Francia rúdugrásra! - LEZÁRVA

Szextett a Városmajorban – Nyerjen jegyet a Francia rúdugrásra! - LEZÁRVA

2013. 07. 07. | 7óra7

"A darabot többek között Boccaccio erotikus novellái is ihlették, de a mai nézőnek íródott: nagyon hasonlít a tévés sitcomhoz: az egyik vicc követi a másikat, a dramaturgiája gyors és sodró lendületű. Azt szerettem volna elérni, hogy a tévéhez szokott néző egy másodpercig se unatkozzon" – mondja a szerző, Mohácsi István, aki meg is rendezte saját darabját. – "A darab hat emberről szól – férjekről és feleségekről, akik különböző nehézségek és félreértések árán lesznek egymáséi. Emellett beletekintünk házasságok bugyraiba, rácsodálkozunk a pszichológia mindenhatóságára, és még azt kiderítjük, hogy milyen sport is a francia rúdugrás."

Francia rúdugrás - Pál András, Kovács Patrícia

"Sokan vannak, akik azért mennek színházba, hogy két-három órára elfeledkezzenek a saját gondjaikról, hogy nevessenek és szórakozzanak. Számukra a _Francia rúdugrás_ ideális választás lehet. Olyan, mint egy jó desszert: nem fekszi meg a gyomrot és nem is émelyít. Ha pedig véletlenül valamelyik szituáció vagy szereplő ismerősnek tűnik, az kizárólag a – Mohácsi István fedőnevet viselő – véletlen számlájára írható" – írtuk az előadásról szóló kritikánkban A produkciót egyébként az idei VIDOR Fesztivál versenyprogramjába is beválogatták.

Játék

-Felteszünk egy kérdést, olvasónk *1)* a 7óra7-en várólistára teszi Francia rúdugrás című előadást; *2)* regisztrált mailcíméről megküldi az alább található kérdésre adott helyes válasz betűjelét a 7ora7.jatek@gmail.com címre - és máris esélyes arra, hogy *két belépőjegyet* nyerjen az *augusztus 14-i*, keddi előadásra. A helyes válaszban természetesen segítséget nyújtanak a 7óra7 oldalai. A játék augusztus 12-én, vasárnap este 8 óráig tart, eredményhirdetés aznap este. A nyertest mailcímén értesítjük.- A játék nyertese Erdélyi Sándorné, gratulálunk, a jegyek átvételéről e-mailben értesítjük! Mindenkinek köszönjük a játékot!

-A megválaszolandó kérdés:-

*-Hol vannak a Francia rúdugrás szereplői?-*

_-A) kapcsolatjavító terápián vesznek részt
B) atlétikai stadionban várakoznak
C) Franciaországban-_

p{font-size:10px}. A nyeremény készpénzre vagy más időpontra nem váltható át. A játékban a 7óra7 és a Budapesti Nyári Fesztivál dolgozói és hozzátartozóik nem vehetnek részt.

Jó színházazást kívánunk mindenkinek nyáron is! És ne feledje: ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen a Francia rúdugrásról – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr88000183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása