7óra7

Telekocsival a Szegedi Szabadtérire

Telekocsival a Szegedi Szabadtérire

2013. 07. 07. | 7óra7

Még egy opera beleférhet a büdzsébe annak, aki autóval érkezik a Szegedi Szabadtérire, úgy, hogy megosztja a járműben található szabad helyeket, és elvisz másokat is!

A telekocsi-mozgalomnak nincs vesztese: ha autós vagy, csökken a benzinköltség és jutalmad az a jó érzés is, hogy segítettél másokon és a környezeten! Ha nincs autód, akkor is kényelmesen utazhatsz, ha a magyar telekocsi-rendszerben regisztrálsz. Akár van, akár nincs, vegyél részt a mozgalomban, hiszen lehet, hogy már az úton megismered azokat, akikkel összefutsz az előadás szünetében a büfénél. Még jól jöhet az ismeretség!

A Szabadtéri honlapjának főoldalán, a bal hasábban található boxban lehet keresni a Szegedre induló kocsikat, illetve ott lehet jelezni, ha valaki útitársakat keres a Dóm tér felé!

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr928000439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása