7óra7

Temesváron a Telefondoktor

Temesváron a Telefondoktor

2013. 07. 07. | 7óra7

Telefondoktor - Göttinger Pál Szabó Borbála kortárs szerző művét Orosz Dénes vitte színre. Göttinger Pál korábban már dolgozott a temesvári színház társulatával, de az ottani közönség elsősorban rendezőként ismerte meg, hiszen ő állította színpadra Vinnai András Furnitur című darabját.

Klasszikus bohózatként jellemzi a Telefondoktor című előadását Göttinger Pál, aki ezúttal színészként lép a temesvári közönség elé.

A darab Békés Dénes harmincas éveiben járó sikeres nőgyógyászról szól, aki véletlenül bezárja magát a rendelőjébe (kritikánk itt Problémái azzal kezdődnek, hogy nem mer igazat mondani, mindenkinek azt mondja, amit az hallani szeretne. Miközben a rendelőből próbálja telefonon megoldani ezt az aprónak tűnő kellemetlenséget, kis hazugságai önálló életre kelnek odakinn, ő pedig egyre elkeseredettebben próbálja helyrehozni a lassan helyrehozhatatlant, mindvégig bezárva - olvasható a színház ismertetőjében.

Az előadást november 5-én lehet megtekinteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr447999673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása