7óra7

Vasárnap a nyugalom szigete lesz a Miskolci Nemzeti Színház

Vasárnap a nyugalom szigete lesz a Miskolci Nemzeti Színház

2013. 07. 07. | 7óra7

Szünnap-ünnep a Miskolci Nemzeti Színházban Mint felhívásukban írják: "A színház körüli területet a nyugalom szigetévé varázsoljuk, ahol társulatunk tagjai megismertetik az arra járókat a kikapcsolódás különböző lehetőségeivel. Amíg a kisebbek homokoznak vagy arcfestést kapnak, a nagyobbak elheverhetnek egy nyugágyban, vagy választhatnak pihentető programjainkból. Töltsük el úgy ezt a vasárnapot, hogy hétfőn testben és lélekben megújulva emlékezzünk a szombatra."

A miskolci színház épületénél 13 órától hangterápiás sátor várja az érdeklődőket, 14 órától halászlét főzhetnek Béres Attilával és segédeivel, 15 órától pedig Kozma Attila A vasárnapi ebéd című performanszát tekinthetik meg. 16 órától a Ki kicsoda? című játékban negyven portré keres nevet. 17 órától: az Idétlen időkig című filmet nézhetik meg Szabó Mátéval, Cser Ádám zongorázik, Keszég László duruzsol, A dobókocka címmel Fandl Ferenc jutalomjátékára kerül sor, Kiss Csaba pedig illúzióba ringat. Közben ingyenfagylalt gyerekeknek tricikliről. 18-tól 19 óráig rock and roll parti hawaii ingben. Este 10 órától a Csarnokban DJ Palotai zenél.

Szeptember 2-án Miskolc egész belvárosa kiállítások, kulturális és gyermekrendezvények helyszíne lesz. A szervezők sok ezer embert várnak a vasárnapi programkavalkádra, a Miskolczi Vásárra, amelyhez a színház rendezvénye is kapcsolódik. A Szünnap-ünnep programjai ingyenesek és nyilvánosak. A jegyiroda munkatársai ezen a napon is 10 órától 19 óráig várják a Miskolci Nemzeti Színház nézőit.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr1008000075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása