7óra7

Áramlat a színházban

Áramlat a színházban

2013. 07. 09. | 7óra7

A tizenkét alkalomból álló folyamat fókuszában az előadói jelenlét tudatos megközelíthetőségének kérdése áll - mitől jön létre és miért szökik meg? –, miközben a jelentkezők a Szak néhány tagjának (Domonkos Ágnes, Simon Balázs, Simó Krisztián, Bernáth Atom Tamás, Kis Gergely Geret) vezetésével megismerhetik speciális pedagógiai és művészi céljaikhoz rendelt felkészülési módszereiket, gyakorolhatják a maszkos, karakteralapú improvizációt – annak test-tudati alapjait, kipróbálhatják magukat a rögtönzött történet-szövésben és más feladatokban.

A résztvevők a tréningek lezárultával alanyai lehetnek az Áramlat a színházban elnevezésű pszichofiziológiai-színházi kísérlet legújabb fázisának, amikor változatos eszközökkel (EEG, Polar-mérő, kérdőívek) és szemszögekből vizsgálják majd a színpadi jelenlét változásait.

A workshop díjtalan, azonban a jelentkezőktől elvárják, hogy az alább felsorolt alkalmak kétharmadán vegyenek részt: április 15., 16., 18., 22., 24., 26., május 2., 3., 4., 6., 7., 8. - a műhelyeket naponta 9:30 és 13:30 között az E10 közösségi és kulturális színtéren tartják.

Kísérletekre, mérésekre május 13. és 19. között, egyeztetés szerint három alkalommal kerül sor.

Jelentkezni bemutatkozó levéllel a utcaszak3@gmail.com címen lehet, ezen a címen válaszolnak az esetleg felmerülő kérdésekre is.

>>> Utcaszínházi Alkotóközösség

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr587998811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása