7óra7

Identitásjáték Egerben: befogadott előadás

Identitásjáték Egerben: befogadott előadás

2013. 07. 09. | 7óra7

Az előadás igen mostoha körülmények között készült olyannyira, hogy a bemutató előtt pár nappal az előadást "befogadott produkcióvá" minősítették, anyagi okokra hivatkozva. Ez azt jelenti, hogy az előadásért senki egy fillért nem kap, vagyis rendező, színész, súgó, asszisztencia, sőt a szerző jogdíját is az alkotóknak saját zsebükből kell kifizetniük, viszont a színházé a teljes bevétel, a terembérlet fejében.

Visky András "identitásjátéka" igaz történeten alapszik. Bernadett árva, s egyebek között arra keresi a választ, ki is ő valójában, miért hagyta el anyja, miért alakult pont így a sorsa. Társra talál Csipeszben, aki segít megmutatni a módját, hogyan szabadulhat meg a nyomasztó érzésektől, hogy tovább juthasson az életben.

A nehézségek ellenére az előadás elkészült, és 2013. január 15-én újra műsorra tűzik. Minden érdeklődőt szeretettel vár az alkotók csapata.

>>> Megöltem az anyámat - színlap, időpontok, jegyvásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr767999323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása