7óra7

Júniusban játszik, júliusban díszvendég a Pintér Béla és Társulata

Júniusban játszik, júliusban díszvendég a Pintér Béla és Társulata

2013. 07. 09. | 7óra7

"Szeretnénk, ha senki nem maradna le az évad új darabjáról" – írja havi ajánlójában a Pintér Béla és Társulata, ugyanis a még mindig nagy érdeklődésnek örvendő Kaisers TV, Ungarn című darabot ötször is műsorra tűzik a nyár első hónapjában. "A remény televíziója kell a népnek, a remény Himnusza, egyáltalán a remény, szépen becsomagolva, ahogy egy idealista elgondolja. De a színház azért színház, hogy ez meg is történhessék. Sőt még a schwechati csata sincs veszve!" – írtuk az évad új bemutatójáról

Kaisers TV, Ungarn - Thuróczy Szabolcs, Pintér Béla

Júniusban látható lesz még a 2003 óta futó Gyévuska is, kivételesen a Szkénében két alkalommal, és háromszor játsszák a 2007-ben bemutatott Árva csillag című előadást.

A június 3-i Gyévuskát, a 13-i Árva csillagot és a 21-i Kaisers TV, Ungarnt angol felirattal játsszák, így külföldiek számára is élvezhetővé válik a társulat különleges, egyedi világa. Újdonság, hogy a Szkéné előadásaira nemcsak a színháznak helyet adó Budapesti Műszaki Egyetem hallgatói válthatnak kedvezményes jegyet, hanem a középiskolások és más felsőfokú intézménybe járó diákok is olcsóbban vásárolhatnak belépőt az előadásokra, ennek ára: 2000 forint.

A társulathoz kapcsolódó hír, hogy a júliusi, Szegeden rendezett THEALTER fesztiválon Pintér Béláék díszvendégként szerepelnek. A Független Előadó-művészeti Szövetség tagságának szavazatai alapján a fesztiválon egy alkotó vagy alkotói csoport, társulat prezentálja repertoárjának legjelentősebb előadásait. 2012-ben így a Pintér Béla és Társulata kap kiemelt figyelmet a függetlenek fesztiválján.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr828000697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása