7óra7

Kambodzsában turnézik az Osonó Színházműhely

Kambodzsában turnézik az Osonó Színházműhely

2013. 07. 09. | 7óra7

Carnival - jobbra: Mucha Oszkár A thaiföldi Moradokmai Színházi Központtal közösen készített Carnival és Nontok című előadásokat elsőként a fővárosban mutatja be a thai-osonós csapat. Phnom Pehn-ben a Goethe Intézet, majd azt követően a Thaiföldi Királyság Nagykövetsége is otthont ad a koprodukcióknak.

A turné folytatásaként Battambangban illetve Siem Reap-ban is fellép a társulat. A Fazakas Misi által rendezett Carnival, amely mindeddig 35 alkalommal volt látható, tavaly már részt vett egy nagysikerű kambodzsai turnén. Gruia Jacotă Románia Bangkoki nagykövetének meghívására, július 30-án ezzel az előadással ünnepli a Bangkoki Román Nagykövetség 40 éves fennállásának évfordulóját. Egyben ez az esemény lesz az Osonó kéthónapos ázsiai turnéjának záró-előadása is.

Az előadások bemutatásán túl, számos közönségtalálkozóra is sor kerül, illetve Fazakas Misi és Mucha Oszkár műhelyfoglalkozásokat tart kambodzsai fiatalok számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr597998117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása