7óra7

Nyerjen jegyet az Oliver! című előadásra! LEZÁRVA

Nyerjen jegyet az Oliver! című előadásra! LEZÁRVA

2013. 07. 09. | 7óra7

A játékot lezártuk! A sorsoláson az alábbi három olvasónknak kedvezett a szerencse: Tóth Vali, Dimitrov Éva, Lehoczky László. Nyereményük átvételéről facebook-üzenetben küldtünk értesítést. A résztvevőknek köszönjük, a nyerteseknek gratulálunk!

***

*A Budapesti Nyári Fesztivál és a 7óra7 közös játékában, most az Oliver! című produkcióra nyerhetnek belépőt olvasóink. A Twist Oliver történetéből írt musicalt július 12-én láthatja a Margitszigeti Szabadtéri Színpad közönsége.*

Egy viharos éjszakán egy fiatal lány a mudfogi dologházban megszüli gyermekét, majd meghal. Az árva Twist Olivért zsebtolvajok bandája veszi pártfogásába. A bandát egy Fagin nevű ember irányítja, Olivért megtanítják a tolvajlás művészetére. Sorsa váratlanul jóra fordul, amikor egy gazdag úriember a házába fogadja. Olivér bűnöző cimborái azonban ismét felbukkannak, hogy a hirtelen úri fiúvá lett árvát visszarántsák az alvilágba...

A kis Olivér alakjában az emberi jó örök érvényű elvével találkozhat a közönség, amely minden gonosszal szembeszáll és a végén teljes diadalt arat.

Az előadást Nagy Viktor rendezésében és a Veszprémi Petőfi Színház művészeivel láthatja a közönség.

Játék Oliver!-jegyekért

A Budapesti Nyári Fesztivál és a 7óra7 közös játékában olvasónk *1)* várólistára teszi az Oliver! című produkciót a 7óra7-en, *2)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *3)* Facebook-üzenetben *július 9-én déli 12 óráig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét – és máris esélyes arra, hogy azon *három* olvasónk egyike legyen, akik *páros belépőjegyet* nyernek a július 12-i előadásra.

A megválaszolandó kérdés

Ki az eredeti mű, a Twist Oliver írója?

A) Charles Dickens
B) Edgar Allan Poe
C) Jules Verne

Ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen az Oliver!-ről – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr247998181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása