7óra7

Adományt gyűjt és élelmiszert oszt a rászorulóknak a fehérvári társulat

Adományt gyűjt és élelmiszert oszt a rászorulóknak a fehérvári társulat

2013. 07. 21. | 7óra7

A nyári szünetben számos család csak egyéni, önkormányzati és alapítványi támogatásokból tudja biztosítani a gyermekek élelmezését. A gazdasági válság miatt azonban jelentősen visszaesett az egyéni adományok száma. A Gyermekétkeztetési Alapítvány negyedik éve szervezi meg „Adj, hogy ehessenek!” elnevezésű figyelemfelkeltő és adománygyűjtési akcióját. Idén az alapítvány elsőként Székesfehérvárra megy, és július 5-én, csütörtökön 15 órakor a Pláza előtti téren szervez akciót.

Az esemény résztvevői – a Vörösmarty Színház művészei (Színészek: Váradi Eszter Sára, Keller János, Závodszky Noémi, Tűzkő Sándor, Gerner Csaba, Egyed Attila, Juhász Illés, Gulyás Hermann Sándor, Lábodi Ádám, Quintus Konrád, Eszes Szabolcs, Horváth Gyula Antal, Dézsi Éva Darinka, Gárdonyi Fanni, Resetár Dániel, Borbély Richárd, Bágyi Dávid, Bábinszki Ágnes, Dankó Erika, Kárpáti Anita, Szupper Fanni, Vida Emőke, Táncosok: Dósa Réka, Garamvölgyi István, Gál Gergely, Horváth Bernadett, Kertész Júlia, Rovó Tamás, Schmidt Áron, Szirmai Irén) személyesen hívják fel a lakosság figyelmét az adománygyűjtés fontosságára.

Az alapítvány munkatársai a székesfehérvári önkormányzattal együttműködve ezzel párhuzamosan 200 rászoruló családnak osztja ki a METRO áruházak által összeállított élelmiszercsomagot.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr678000345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása