7óra7

Mesebérlet hátrányos helyzetű somogyi gyerekeknek

Mesebérlet hátrányos helyzetű somogyi gyerekeknek

2013. 07. 21. | 7óra7

Szemerédi Fanni, a színház sajtófelelőse az MTI-nek elmondta: a Magyar Olvasás Társaság (HUNRA) a népmese napja alkalmából Kaposváron rendezett országos konferenciájához kapcsolódva a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) somogyi szervezetével közös akciója eredményeként már 75 bérletet megvásároltak. Ebből húszat a kétnapos programsorozatot záró meseelőadáson a Pécsi utcai Általános Iskola alsó tagozatos tanulóinak adtak át.

Csiky Gergely Színház, Kaposvár

A jótékonysági akció elindítói szeretnék elérni, hogy azok a gyerekek is eljussanak színházba, akiknek erre egyébként nem lenne lehetőségük. Ehhez segíthetik hozzá vállalkozók, civil szervezetek és magánszemélyek a gyerekeket a bérlet megvásárlásával, melynek ára 2 500 forint.

A színházi évadban szabadon felhasználható, két meseelőadásra szóló Cimbora-bérleteket a színház eljuttatja az iskolákhoz, ahol rászorultság alapján osztják majd el - mondta a sajtófelelős.

A Magyar Olvasás Társaság reményei szerint legalább 100 kisdiákot sikerül majd ily módon színházi meseélményhez juttatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr807999887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása