7óra7

Thália tenyerén - színház a rászorulóknak

Thália tenyerén - színház a rászorulóknak

2013. 07. 21. | 7óra7

"A színház kultúrmissziója akkor teljes, ha eléri azokat is, akiknek önerőből egyáltalán nem, vagy csak ritkán adatik meg, hogy átlépjék a teátrum küszöbét, ezért - folytatva a tavalyi kezdeményezést - idén is útjára indítjuk a Thália tenyerén elnevezésű karitatív bérletet" – mondta Vasvári Csaba színházigazgató, aki egyenként adta át a bérleteket az egyesületek, alapítványok képviselőinek.

Az idei évben a Székesfehérvári Egyházmegye, a Református Egyház, az Evangélikus Egyház, a Zsidó Hitközség, az Arany János Általános Iskola és Speciális Szakiskola, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ, a Széna Egyesület a Családokért, a Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány, a Fejér Megyei Szent György Kórház, a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület, a Viktória Rehabilitációs Központ, az Alternatíva Mozgássérült Egyesület és az Együtt-Értük Alapítvány vehette át a „Thália tenyerén” bérleteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr928003731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása