7óra7

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a Pillangókisasszony című előadásra! LEZÁRVA

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a Pillangókisasszony című előadásra! LEZÁRVA

2013. 07. 23. | 7óra7

A mai korba helyezett romantikus történetben egy fiatal japán gésa, Cso-cso-szán őszinte, tiszta szerelme elevenedik meg egy amerikai tengerésztiszt, Pinkerton iránt. Házasságuk kedvéért, vállalva a népe általi kitagadást, áttér a keresztény hitre. A becsület és a hűség azonban csak az ő számára fontos érték.

Játék Pillangókisasszony-jegyekért

-A Budapesti Nyári Fesztivál és a 7óra7 közös játékában olvasónk *1)* várólistára teszi Pillangókisasszony című produkciót a 7óra7-en, *2)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *3)* Facebook-üzenetben *július 22-én 23 óráig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét – és máris esélyes arra, hogy azon *három* olvasónk egyike legyen, akik *páros belépőjegyet* nyernek a július 28-i előadásra.-

A játék lezárult, a nyertesek:

Dunai Katalin
Házkötő Roland
Újhelyi Ágnes

Gratulálunk, emailben küldünk értesítést!

A megválaszolandó kérdés:

Hol volt a Pillangókisasszony ősbemutatója?

A) Róma
B) New York
C) Milánó

A helyes válasz a C) jelű volt.

Ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen a Pillangókisasszonyról – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr617998063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása