7óra7

JÁTÉK – Nyerjen jegyet a Figaro házassága című előadásra! LEZÁRVA

JÁTÉK – Nyerjen jegyet a Figaro házassága című előadásra! LEZÁRVA

2013. 08. 01. | 7óra7

Ennek az operának a szereplői nem legyőzhetetlen hősök, nem mitikus alakok, nem félistenek, hanem mi, az egyszerű, átlagos halandók. A gróf, a grófné, a szobalány, az inas, a kertész, a szomszéd, az unokahúg... Ez az opera rólunk szól. Szeretetről, magányról, féltékenységről, odaadásról, bizalomról, kiszolgáltatottságról, csalásról és megbocsátásról. Mindennapos emberi játszmáinkról. És teszi ezt humorral, határtalan életörömmel, nagyvonalú bölcs derűvel.

Játék Figaro házassága-jegyekért

-A Budapesti Nyári Fesztivál és a 7óra7 közös játékában olvasónk *1)* várólistára teszi Figaro házassága című produkciót a 7óra7-en, *2)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *3)* Facebook-üzenetben *augusztus 1-én 23 óráig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét – és máris esélyes arra, hogy azon *három* olvasónk egyike legyen, akik *páros belépőjegyet* nyernek az augusztus 3-i előadásra.-

A játék lezárult, a nyertesek:

Faller Beatrix Renáta
Köves Beatrix
Soós Tímea

Gratulálunk, Facebookon küldünk értesítést!

A megválaszolandó kérdés:

Mi Figaro mestersége a történetben?

A) kocsis
B) borbély
C) udvari bolond

A helyes válasz a B) jelű volt.

Ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen a Figaro házasságáról – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr177998011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása