7óra7

Színházi programok a Szigeten

Színházi programok a Szigeten

2013. 08. 06. | 7óra7

A Sziget honlapja szerint minden nap a Filterperformance negyedórás színházi akciósorozata látható.

Esténként kortárs tánc- és színházi előadásokat is láthatnak az érdeklődők az Összművészeti színpadon. A sorozat keretében szerda este a BANDART Productions Dancing Graffiti és a Pataky Klári Társulat CS END ÉLET című produkciója látható.

Nyúzzatok meg - Porteleki Áron, Vadas Zsófia Tamara

Csütörtökön három táncos - Dányi Viktória, Molnár Csaba és Vadas Zsófia Tamara - két zenésszel - Czitrom Ádámmal és Porteleki Áronnal - mutat be kortárstánc-előadást Nyúzzatok meg! címmel. Péntek este divatszínházi estét szentelnek a tavasszal elhunyt világhírű avantgárd divattervezőnek, Király Tamásnak Meghalt a Király éljen a Király…szelleme! címmel.

Szombaton a Közép-Európa Táncszínház és Kun Attila Horda című, Lajkó Félix zeneszerző nyolc zenei tételére épülő produkciója látható az Összművészeti színpadon, ahol vasárnap Fehér Ferenc Running című koreográfiáját adja elő Yumi Osanaival.

A Tarot Labirintus elnevezésű helyszínen minden nap délután az Élőkép Színház előadásán, interaktív önismereti szerepjátékon vehetnek részt az érdeklődők.

Running

A Civil Sziget területén a KOMA társulat a demokrácia témáját járja körül a KOMA Bázis - DEMO Sátorban a rendezvény utolsó két napján, augusztus 10-11-én.

A Múzeumi Negyed programjai között megtalálható mindennap az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet rendezvénye, amelyen Gobbi Hilda születésének 100. évfordulója alkalmából a legendás színművész alakját idézik fel.

Kapcsolódó:

>>> A Szigeten lépnek fel az Operaház tagjai

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr557997973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása