7óra7

Alföldi színháza – Könyvbemutató az Átriumban

Alföldi színháza – Könyvbemutató az Átriumban

2013. 08. 14. | 7óra7

"A közönség beszélgetést láthat az öt évről, amihez foghatót nem láthattak korábban sem a színházlátogató nézők, sem az elemző kritikusok. Mi történt 2008 és 2013 között a Nemzetiben Milyen igazgató Alföldi? Hogyan változott az extravagáns celeb megfontolt, érett vezetővé?" E kérdések mentén zajlik majd a beszélgetés; Alföldi Róbertet a szerző, Csáki Judit kérdezi 2013. szeptember 5-én este 7 órától az Átrium Film-Színházban, amelynek Vaknyugat című előadásában Alföldi Róbert az egyik szereplő.

Az estre a belépő 500 forint, amelyet vásárlás esetén beszámítanak a könyv árába. Egy könyv megvásárlásához legfeljebb két belépőt - azaz maximum 1000 forintot - lehet felhasználni. A kötet ára a helyszínen 3000 forint.

Jegyek itt vásárolhatók.

_Kapcsolódó:_

>>> Interjú – Nem lehet sóval behinteni a helyét – Alföldi Róbert a Nemzeti Színház öt évéről

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr127997943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása