7óra7

Koldust és királyfit keresnek Székesfehérváron

Koldust és királyfit keresnek Székesfehérváron

2013. 08. 16. | 7óra7

A székesfehérvári Vörösmarty Színház új magyar musical ősbemutatójához keres főszereplőket. Mark Twain: Koldus és királyfi című regényéből készült adaptáció 2013. decemberi bemutatójának (rendező: Szurdi Miklós) címszerepeire 15-20 év közötti fiúk jelentkezhetnek. A feltétel: musical-szintű énektudás. Ikrek előnyben!

A jelentkezés határideje: 2013. május 5.

Vörösmarty Színház, Székesfehérvár

A meghallgatás menetéről, időpontjáról a jelentkezések beérkezést követően, emailben küldenek értesítést. A meghallgatásra két dallal, valamint két verssel és/vagy prózával kell készülni. A dal zenei alapját a jelentkezőknek magukkal kell vinniük.

Jelentkezni fényképpel és elérhetőségekkel ellátott önéletrajzokkal lehet, amelyeket emailben kell eljuttatni Szabó Kata művészeti titkár részére a muveszet-t@vorosmartyszinhaz.hu címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr227998609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása