7óra7

Ősz a Belvárosi Színházban

Ősz a Belvárosi Színházban

2013. 08. 22. | 7óra7

Az Orlai Produkció 2013 nyarán több darabot mutatott be. Júniusban kezdte az Óbudai Társaskörben A szív hídjaival, amelynek főszereplői Udvaros Dorottya és László Zsolt. A bestsellerré vált Medison megye hídjai című regényből Novák Eszter rendezett előadást. A két főszereplőn kívül Chován Gábor és Szamosi Zsófia lépnek színpadra. A produkció szeptember 19-én és 20-án a Belvárosi Színházban tekinthető meg.

A szív hídjai - László Zsolt, Udvaros Dorottya

A nyár következő bemutatója Mohácsi János rendezésében Kulka János címszereplésével a Hippolyt volt. A további szerepekben Csákányi Esztert, Elek Ferencet, Téby Zitát, Pál Andrást, Pető Katát, Nagy Viktort, Mertz Tibort és Boros Annát láthatja a közönség, legközelebb augusztus 28-án és 29-én.

Hippolyt avagy a nagypolgári villa mellé jár az ezüst kiskanál - Téby Zita, Kulka János, Mertz Tibor, Csákányi Eszter

Júliusban Pelsőczy Réka rendezésében mutatták be a Szentenedrei Teátrumban a Római vakációt Tenki Réka, Fekete Ernő, Hernádi Judit, Cseh Judit, Szikszai Rémusz, Márton András és Nagy Dániel Viktor szereplésével. Legközelebb október végén láthatja az előadást a nagyközönség a Belvárosi Színházban.

Az ősz egyik érdekes momentuma Hernádi Judit és Kern András közös produkciója, a Hitted volna?, Verebes István rendezésében. A színlap szerint: “Herman és Christine barátok, több mint harminc éve. Amíg házastársaik éltek, állandóan összejártak négyesben. Mára mindketten egyedül maradtak, mégis alig találkoznak. Christine megunta a magányt, és végre úgy döntött, elköltözik a városból, új életet kezd. Összecsomagolt, költöztetőket hívott, és már minden készen áll az új élet kezdésére, amikor betoppan a kissé morcos jó barát. Richard Baer darabja rengeteg humorral és szeretettel mutatja be, hogy csodák márpedig történhetnek. Bármikor.“ A bemutatóra október 3-án kerül sor.

Kramer kontra Kramer - Házi Zajzon, Nagy Ervin

Továbbra is műsoron marad a Belvárosi Színházban többek között az Edith Piaf a Kramer kontra Kramer az Esőember és a Bandy-lányok

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr187997895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása