7óra7

Kiválóság-díj Tapasztó Ernőnek

Kiválóság-díj Tapasztó Ernőnek

2013. 08. 23. | 7óra7

Tapasztó Ernő színész-rendező, az Aradi Kamaraszínház alapító igazgatója. A kortárs drámairodalom megismertetésében és népszerűsítésében jelentős szerepet vállaló művész kivívta a közönség és a színházi szakma elismerését. Az Aradi Kamaraszínház produkciói számos díjat és elismerést érdemeltek ki jelentős romániai és magyarországi színházi fesztiválokon, áll a polgármesteri hivatal laudációjában.

„Ez egy olyan elismerés, amelyet megérdemelnek az aradi magyarság kiemelkedő képviselői, akik hozzájárultak a város kulturális életéhez, a város hírét gazdagították munkájukkal” - jelentette ki Bognár Levente, Arad város alpolgármestere.

„Azt gondolom, hogy ez a díj a színháznak szól: az ügyelőtől a könyvelőn keresztül a díszletmunkásokig a színészeken keresztül a rendezőkig. De szól az újságíróknak, a kritikusoknak, akik írtak rólunk, annak a hat évnek, amióta ez a színház jelen van úgy az aradi magyar, mind a román kulturális életben, országos és nemzetközi szinten”- nyilatkozta az ünnepség után az aradi magyar társulat vezetője.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr147997873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása