7óra7

Mohácsitól Alföldiig - Évadnyitás a Radnótiban

Mohácsitól Alföldiig - Évadnyitás a Radnótiban

2013. 09. 03. | 7óra7

Az idei évadban is négy bemutató lesz a színházban. Az elsőt, a Nemzetközi sikerre való tekintetet Mohácsi István és Mohácsi János írja, játssza az egész társulat. Az évad második bemutatója Ibsen: Hedda Gabler című műve, a címszerepben Petrik Andreával, Valló Péter rendezésében. ezt követi Schnitzler: Anatol és a nők című darabja Bálint András rendezésében, Pál András és Schneider Zoltán főszereplésével. Az utolsó bemutatót, Csehov Platonovját Alföldi Róbert rendezi.

Vágyvillamos - Kováts Adél Bálint András elmondta, hogy a társulat szeptember 14-én a Bukaresti Nemzeti Színházban visszatérő vendégként lép fel a Vágyvillamos című darabbal.

Krizsó Szilvia Libikóka című sorozata folytatódik, az október 30-i előadás két vendége Závada Pál író és Kulka János színművész lesznek.

Új sorozattal is jelentkezik a teátrum, Irodallam címmel Dinyés Dániel zeneszerző a Radnóti Színház színészeivel készít önálló esteket, irodalom és zene kapcsolatáról.

Folytatódik a színház beavató programja is. Az előadások előtt tartott félórás Ráhangolónak kulisszajárással egybekötött diák változatára középiskolás osztályokat, a havi műsorban feltüntetett Ráhangoló beszélgetésekre és Vasárnapi Szalonokra mindenkit várnak szeretettel.

A társulat két új tagja: Andrusko Marcella és Pál András, valamint idén gyakorlaton lesz a színháznál a kaposvári egyetem hallgatója, Móga Piroska.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr157997799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása