7óra7

Csúszik az októberi bemutató a Katonában

Csúszik az októberi bemutató a Katonában

2013. 09. 20. | 7óra7

Technikai okok miatt csak november végén mutatják be a Katona József Színházban a kivándorlás témájával foglalkozó új produkciójukat - áll a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, az átszervezés és új időzítés miatt az eddig Ultonia munkacímen futó előadás alkotógárdája és címe is változhat, a produkció először november 29-én lesz látható.

Szintén a műsort érintő változás, hogy az eredetileg meghirdetett programhoz képest eggyel több bemutatót tartanak a Petőfi Sándor utcában: Ödön von Horváth A végítélet napja című darabját Bagossy László állítja színpadra, a bemutatót október 19-én tartják.

Ödön von Horváth történetében egy kisvárosi állomásfőnök egyetlen rossz mozdulata súlyos tömegszerencsétlenséget okoz. Az emberi mulasztás okozta baleset utáni nyomozás alaposan felforgatja a helyiek megszokott életét.

A végítélet napja előadásai az Ultonia eredetileg kiírt előadásnapjain - október 18., 19., 20., 24., november 3. - lesznek. Az Ultoniára már megvásárolt jegyek ezekre az előadásokra érvényesek, illetve szeptember 30-ig visszaválthatók a Katona Közönségszolgálati Irodájában.

A végítélet napjának ingyenes nyílt próbáját október 5-én 11 órakor tartják a Katona József Színházban. Az októberi előadásokra szóló jegyek a színházban és kedvezményesen az interneten vásárolhatók meg.

A színház korábban meghirdetett műsora szerint a Katona nagyszínpadán október 19-én tartották volna a premierjét az Ultonia munkacímmel készülő előadásnak, amelynek írója Kárpáti Péter, a rendező pedig Bagossy László.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr317997623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása