7óra7

Megújult befogadó térrel, célokkal és társulattal kezdi új évadát a KOMA

Megújult befogadó térrel, célokkal és társulattal kezdi új évadát a KOMA

2013. 09. 24. | 7óra7

Ennek eredményeképpen jött létre az a kulturális központ, amely mostantól színházi működése mellett közösségi fórumot és sokrétű programot is kínál. A repertoáron lévő előadások mellett helyet kapnak majd a helyi közösség aktív közreműködésével létrejövő happeningek, performanszok, kiállítások, filmvetítések, többlépcsős projektek, de folytatódik az évek óta sikeresen működő színházi nevelési program is.

Bejössz címmel október 4-én és 5-én kétnapos, ingyenes bázisnyitó bulin mutatkozik be a megújult csapat megújult Bázisán.

Zrinyi Gál Vince társulatvezető mellett négy állandó tagja lesz a társulatnak a 2013-2014-es évadban: Érsek-Obádovics Mercédesz, Tolnai Hella, Domokos Zsolt és Jaskó Bálint. Őket egy külsős drámapedagógus és egy szociális munkás segíti majd a programokban. Ugyanakkor a csapat dolgozik korábbi tagjaival is, és céljuk, hogy frissen végzett, fiatal színészeket is bevonjanak a folyamatos alkotó- és közösségi munkába.

A megújuló Bázis

A XV. kerületi Ady Endre utcában, az egykori Petőfi Sándor Közgazdasági Szakközépiskola egyik felében a nemrég befejeződött felújítás eredményeképpen a mobil színházi tér mellett sokoldalú közösségi tér született a kerület segítségével. Az előcsarnok mostantól nemcsak vendégfogadásra alkalmas, de kiállító térként is funkcionálhat. Az ugyanitt található KáBénak elnevezett büfében pedig majd meg lehet pihenni, frissítőt, kávét, szendvicset lehet fogyasztani, esténként pedig el lehet beszélgetni a színészekkel, alkotókkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr67997591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása