7óra7

Véradás a Katona József Színházban

Véradás a Katona József Színházban

2013. 09. 30. | 7óra7

A Magyar Vöröskereszttel együttműködve október 13-án, vasárnap 14 és 18 óra között várják azokat, akik tevőlegesen hozzá kívánnak és tudnak járulni az egészségügy egyik állandó problémájának – jelen esetben ez a vérhiány – mérsékléséhez. A kezdeményezéshez a Katona társulatának több kollégája is csatlakozik.

Anamnesis - Keresztes Tamás, Szabó Zoltán, Kovács Lehel, Jankovics Péter

Bodó Viktor rendezésével, az Anamnesissel az egészségügy kétségbeejtő, ugyanakkor lassan már megszokott helyzetére próbálnak rámutatni, abban a hitben, hogy nem kell ennek mindig így lennie. Hasonló módon a véradást is figyelemfelkeltő céllal rendezik, és remélik, minél többen elmennek segíteni.

A véradáshoz nélkülözhetetlen eredeti személyi igazolvány, TAJ- és lakcímkártya. Minden résztvevőnek 33%-os, az Anamnesisre szóló kedvezménykupont adnak ajándékba, a K:önyv és Bolt jóvoltából pedig az első 20 véradó egyedi katonás kulcstartót kap.

A véradás helyszíne a Sufni és az alagsori ruhatár.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr137997533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása