7óra7

Nemzetközi Monodráma Fesztivál a Bárka Színházban

Nemzetközi Monodráma Fesztivál a Bárka Színházban

2013. 10. 02. | 7óra7

Bárka Színház Ekkor láthatja a közönség először a Bárka két színésznőjének, Spolarics Andreának és Varjú Olgának egyszemélyes színházát.
Felolvasószínház keretében egy készülő produkcióban is betekinthetnek a nézők, Ötvös András Gerlóczy Márton Egy csemegepultos naplójából olvas föl részleteket.
Lesznek kerekasztal-beszélgetések is, amelyek egyikén magyarországi Popriscsinok idézik föl nemcsak a maguk előadását, hanem a legendás Darvas Iván-félét is, amelyet a Bárka archív vetítésén, az OSZMI jóvoltából meg is lehet majd nézni. Színházi szakemberek a műfaj sajátosságáról beszélgetnek majd.

Lesz kortárs művészek kiállítása, amely tematikájában kapcsolódik a Nemzetközi Monodráma Fesztiválhoz és 30Y koncert a fesztivál nyitónapján, amelyen a zenészek mellett Bárkás színészek is föllépnek.

A külföldi előadásokon és a kerekasztal-beszélgetéseken szinkrontolmács segíti a megértését.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr77997513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása