7óra7

Rumcájsz a rabló – mesebemutató Komáromban

Rumcájsz a rabló – mesebemutató Komáromban

2013. 10. 06. | 7óra7

Rumcájsz, a rabló - Tar Renáta, Bernáth Tamás

Rumcájsz valaha cipészmester volt, és soha nem lett volna belőle rabló, ha a város pökhendi urai nem akarják arra kényszeríteni, hogy tisztelje őket. Kiűzték a városból. Rumcájsz pedig kiment az erdőbe, és keresett magának egy barlangot. Itt élt Mankával, Csibészkével és az állatokkal, tündérekkel, manókkal - békességben, egyetértésben. Azonban egy nap, amikor hazatértek, valaki feküdt a barlangban, és francia kölnibűz terjengett...

Rumcájsz, a rabló

Az alkotók szerint Robin Hood szelíd lelkű, nagy szakállas cseh kollégája mindannyiunk szabadságvágyát fogalmazza meg. Gyerekek és felnőttek közös emlékét idézi, amikor a kert végében lombsátrat építettek, vagy a lepedők és székek segítségével az asztal alatt rendezték be a magunk varázslatos rablótanyáját. Az előadást Naszlady Éva rendezi, a címszerepben Bernáth Tamás látható, Mankát Tar Renáta alakítja. A bemutató 2013. október 9-én reggel lesz a Komáromi Jókai Színházban.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr747997475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása