7óra7

HúszÉvesAzOsonó rendezvénysorozat Sepsiszentgyörgyön

HúszÉvesAzOsonó rendezvénysorozat Sepsiszentgyörgyön

2013. 10. 16. | 7óra7

19 órától az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadást láthatják a nézők, majd 21 órától a sZempöl koncertre kerül sor.

Ahogyan a víz tükrözi az arcot - Mucha Oszkár-Hunor

A Park Szálló partnerségével létrejött Osonó Bázis egy olyan alternatív és közösségi tér, amelyben az Osonó előadásainak és koprodukcióinak bemutatásán túl, kiállítások, műhelymunkák és koncertek is helyet kapnak.

Az Osonó „Ami nem tetszik!” címmel július elején hirdetette meg a rövidfilm- és fotópályázatot. A fotó kategóriába harminckét résztvevő 82 fényképpel nevezett be, a rövidfilmek esetében nyolc pályamunka érkezett a határidő lejártáig. A székhelyavató ünnepségen ezekből az alkotásokból láthatnak válogatást az érdeklődők, valamint sor kerül a díjazására is. A fénykép kategória győztese a debreceni Mostafa Mousa, aki az Otthon volt című alkotásával nyerte el a zsűri tetszését. A rövidfilmek esetében a marosvásárhelyi Máthé E. Endre-Botond Rendszer című alkotása került ki győztesnek.

Az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című produkció már túl van a 225. előadáson. Mindeddig 16 ország 84 településén lépett fel vele a társulat. A sepsiszentgyörgyi évadnyitó előadásra a pénteki székhelyavató keretén belül kerül sor.

A sepsiszentgyörgyi zenészekből álló sZempöl igényes zenéje garancia arra, hogy az ünnepség egy igazi közösségi élménnyé váljon. A rendezvényekre a belépés ingyenes.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr897997381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása