7óra7

Még öt perc jótékonyság Temesváron

Még öt perc jótékonyság Temesváron

2013. 10. 16. | 7óra7

A Még 5 perc zenekart 2010 végén alapította néhány egyetemista és Aszalos Géza, a temesvári magyar társulat színművésze. Debütáló koncertjüknek a Temesvári Magyar Színház adott otthont. A zenei stílusukban megtalálhatóak a klasszikus rock, pop rock, alternatív rock, blues rock, hard rock és a funk elemei is.

A zenekar tagjai: Aszalos Géza – vokál, Csók Attila – dob és ütőhangszerek, Hegyi Szilárd – gitár, Simma Péter – basszusgitár, Tóth Levi – gitár, Vinczi Annamari – vokál. Meghívottjuk Kiss Attila, akit a temesvári közönség a repertoáron levő előadásokból, valamint a Shake Quartett és a Kiss, Nagy & Veress Trió zenekarokból ismerhet.

A színház nagytermében tartandó koncertre a belépés ingyenes, az adományokat helyszínen, illetve a jegyirodában fogadják. A koncerten összegyűlt összeget a súlyos betegséggel küzdő Nagy Alfrédnak, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház színművészének megsegítésére ajánlja fel a társulat.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr437997391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása