7óra7

Nemzetközi gesamtkunstwerk a MU Színházban

Nemzetközi gesamtkunstwerk a MU Színházban

2013. 10. 18. | 7óra7

A Kőszegi Várszínház és Gergye Krisztián Társulatának közös előadásának rendhagyó voltát az adja, hogy minden egyes szereplője önálló alkotó koreográfus is egyben. A meghívott finn, a Svájcban élő német, a Dániában élő svájci, és a több mint húsz éve Hollandiában dolgozó amerikai koreográfus-előadókon túl, egy finn zeneszerző is a csatlakozott a koprodukciónkhoz. Magyar részről a rendező Gergye Krisztiánon kívül Fejes Ádám (a MU Terminal vezetője) és Hoffmann Adrienn vesz részt a munkában.

Mint az alkotók írják, előadásukkal az európai és nemzeti identitástudat konfliktusát vagy harmóniáját, illetve a nemzetiségek közötti párbeszédek lehetőségeit, avagy lehetetlenségeit próbálják felmutatni, nem mellőzve a humor, a sztereotípiák abszurditása és az önirónia megkerülhetetlen értelmező, feldolgozó szerepét sem.

Az előadás október 18-án, 19-én és 20-án tekinthető meg a MU Színházban.

_Kapcsolódó:_

>>> Gergye Krisztián: Nem lehet kussban maradni

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr297997371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása