7óra7

Játék – Nyerjen jegyet az Opera amorale című előadásra! LEZÁRVA

Játék – Nyerjen jegyet az Opera amorale című előadásra! LEZÁRVA

2013. 10. 29. | 7óra7

A 80-as évek népszerű underground együttese – az A(lbert) E(instein) Bizottság – egy olyan kulturális referencia, amely műfajtól függetlenül a művészet totális szabadságát példázza. A magasművészet leginkább kanonizált műfajiságába (opera és balett) emelve a Bizottság számait egy humorral és iróniával teljes összművészeti „Bizottság-operát“ valósítanánk meg többnyire fiatal művészek közreműködésével.

Opera Amorale

“Van itt minden: Orbán Viktor, First Lady, cirill betűk, rovásírás, a független színházak megszállják az előadást, minden színház kőszínház lesz, meg Vidnyánszky Attila is. […] A múlt összemosódik a mával, egy végeláthatatlan tripkavalkáddá válva, rengeteg frusztrált problémával és egymást mérgező, zavaros kérdéssel. Ezek után kéne valamit csinálni.” - írtuk az Opera amorale szegedi vendégjátéka kapcsán.

Játék Opra amoreale-jegyekért

-A Gergye Krisztián Társulat és a 7óra7 közös játékában olvasónk *1)* várólistára teszi az Opera amorale című produkciót a 7óra7-en, *2)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *3)* Facebook-üzenetben *október 28-én 23 óráig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét – és máris esélyes arra, hogy azon *kettő* olvasónk egyike legyen, akik *páros belépőjegyet* nyernek az október 30-i előadásra.-

*Melyik volt Bizottság-tag ajánlja Gergye Krisztián előadását a következő szavakkal?*

"Az előadásban a A.E.Bizottság tánczenekar életben maradt tagjai nem vesznek részt, az előadásért semmiféle felelősséget nem vállalnak, csak örülnek valószínűen. (Lehet, hogy van, aki nem örül, viszont ez meg mindig így van, hogy semmi sincs, ami mindenkinek tetszik, de az is igaz, hogy mindenben lehet valami, ami valakinek tetszik!)"

1) fe Lugossy László
2) Müller Péter Sziámi
3) Wahorn András

A helyes válasz a 3) volt.

A játék lezárult, a nyertesek:

Kovács Réka
Bagó Márk Gergely

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket a Facebookon értesítünk a nyeremény átvételéről.

Opera Amorale - Tárnok Marica

Ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen a Opera amoraléról – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr127997321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása