7óra7

Színházi játszótér 8-12 éveseknek a Katonában

Színházi játszótér 8-12 éveseknek a Katonában

2013. 10. 29. | 7óra7

"Érdekel, hogyan lesz színházi előadás a kedvenc mesédből? Kíváncsi vagy arra, hogyan alakul egy történet színházi szöveggé? Ha igen, akkor gyere és játssz, gondolkodj együtt velünk! Újonnan induló programunkon megpróbálunk közösen választ találni a fenti kérdésekre" – áll a programot irányító Végh Ildikó, Vági Eszter és Brozsek Niki felhívásában.

A rendezvény időpontja: 2013. november 10., vasárnap 10:00-13:00, gyülekező 9:45-kor a színház előcsarnokában. A helyszín a Katona József Színház (Budapest V., Petőfi Sándor u. 6.) A szervezők kérik, hogy a gyerekek vigyenek magukkal kényelmes ruhát és szükség esetén némi elemózsiát.

A programon való részvétel ingyenes. Regisztrálni az edu@katonaszinhaz.hu címen lehet. A jelentkezési határidő 2013. november 5. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadják, a maximális létszám 20 fő.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr467997287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása