7óra7

Meghallgatás az Operában

Meghallgatás az Operában

2013. 11. 15. | 7óra7

Magyar Állami Opera A meghallgatás első fordulója 2013. december 5-én és 6-án 10 órától zajlik az Operaház – Üzemház VII. emeleti háziszínpadán. A továbbjutók az Operaház színpadán énekelhetnek 2013. december 7-én a második fordulóban.

A meghallgatás két fordulójára összesen 5 szabadon választott áriát kérnek, lehetőség szerint olyan operákból, amelyek esetében a jelentkező a teljes szerep ismeretével is rendelkezik. A nem drámai Fach-ba tartozó énekeseknek legalább egy Mozart-áriával kell készülniük.

Zongorakísérőt az Operaház igény szerint biztosít. Jelentkezni 2013. december 1-jéig lehet e-mailben, fényképes szakmai önéletrajzzal (benne telefonos elérhetőséggel), amelyben fel kell tüntetni a meghallgatáson énekelni kívánt anyagot.

Az előéneklés meghívásos alapon történik, a jelentkezők sorrendjének beosztásáról telefonon vagy e-mailben adnak tájékoztatást.

Kapcsolattartó: Nyilassy Ágnes, e-mail: auditionopera@opera.hu, telefon: (06-1) 8147281 (a telefonos érdeklődéseket hétköznapokon 10-15 óra között tudják fogadni).

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr887997163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása