7óra7

Hedda Gabler – Nyílt próba a Radnótiban

Hedda Gabler – Nyílt próba a Radnótiban

2013. 11. 27. | 7óra7

"Gyönyörű ifjú feleség, szépreményű ifjú férj, közös életük kezdetén. De elég néhány véletlen – és persze a lezártnak hitt múlt egy-egy árnyéka –, hogy a szépen elképzelt jövő egyre zaklatottabb jelenné váljék. Feltűnik egy korábbi szerető, aztán egy ravasz csábító, feléled egy legyőzöttnek hitt ártó szenvedély, és a kezdeti idill a szemünk előtt változik át szerelmi háromszöggel, elszabadult indulatokkal és öngyilkosságokkal terhes drámává.

Az a világ, az a ház, ahová valamikor a 19. század végén Hedda Gabler hazaérkezik a nászútról újdonsült férjével, mára már mindenestül eltűnt. De a boldogság utáni vágy, a szeretet és a gyűlölet hullámzása, az emberi önfeláldozások és árulások szövedéke változatlan elevenséggel hat ma is. Hedda Gabler története igazi, nagy színházi élményt ígér" – olvasható a produkció színlapján.

Radnóti Színház

Szereplők: Petrik Andrea, Adorjáni Bálint, Pál András, Csomós Mari, Hirtling István, Wéber Kata és Martin Márta. A díszlet Szlávik István, a jelmez Szakács Györgyi munkája. Dramaturg: Morcsányi Géza. Az előadást Valló Péter rendezi.

A nyílt próbára a belépés díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges a 06-(1) 322-1071-es telefonszámon, vagy e-mailen, a szervezes@radnotiszinhaz.hu címen.

Az előadást december 22-én, vasárnap 19 órakor mutatják be.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr647997055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása