7óra7

Ma kezdődik a budapesti Kortárs Drámafesztivál

Ma kezdődik a budapesti Kortárs Drámafesztivál

2013. 11. 27. | 7óra7

Titkaink - Friedenthal Zoltán A tizenhat éves múltra visszatekintő fesztivál programja az idén bővült a zenés színház, a bábszínház, a fizikai színház és a tánc irányába, továbbá a felnőtteknek szóló előadások mellett ifjúsági produkciókat is bemutatnak. A programban egyaránt szerepelnek kőszínházi és független színházi produkciók, láthatók darabok az elmúlt és az idei évad bemutatói közül, budapesti, vidéki és határon túli társulatok előadásában.

A főprogramban szerepel a Pintér Béla és Társulata Titkaink a Szputnyik Hajózási Társaság Reflex című bemutatója, a Budapest Bábszínház Semmi című és a Bárka Színház A harmadik hullám című előadása. Gergye Krisztián Társulata az Opera Amorale a Forte Társulat pedig A nagy füzet című produkcióját mutatja be.

Határon túlról érkezik a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház Az ember komédiája című, és a Temesvári Csiky Gergely Színház Békeidő című produkciója. A program része a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház Tigris és hiéna és a Pinceszínház Bányavirág című előadása.

Az előadások az Átrium Film-Színházban, a Bárka Színházban, a Budapest Bábszínházban, a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházban, a MAFILM H Stúdióban, a Pinceszínházban és a Szkéné Színházban láthatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr977997061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása