7óra7

Kezdődik az Operaház Diótörő Fesztiválja

Kezdődik az Operaház Diótörő Fesztiválja

2013. 12. 01. | 7óra7

Az Operaház szabadtéri karácsonyváró programja egybefonódik az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtő kampányával. Az Operaház standján - az első két adománygyűjtés sikere után - ismét a dalszínház vezetői, valamint operaénekesek és balettművészek segédkeznek a forró italok árusításában, ösztönözve a klasszikus műfaj iránt érdeklődők és a vendégek adakozó kedvét.

A diótörő

A nyitónapon a Magyar Nemzeti Balettnél A diótörőben hamarosan debütáló japán szólista, Nakamura Shoko, valamint Diótörő herceg, vagyis Leblanc Gergely is árusít, a további estéken más szólistákkal és a dalszínház vezető énekeseivel találkozhat a közönség. A tea- és forraltbor-kimérés hangulatát az Operaház Hajós utcai Szfinx teraszán fellépő kórusok teszik emelkedetté.

Ismét láthatók a Diótörő Fesztivál városi díszletei a színház előtt. A látogatók idén először kézzel fogható emléket is hazavihetnek a Diótörő Fesztiválról: a Szfinx mellett családi fotót készíttethetnek az Aranyecset című balett egyik díszletelemében, egy hatalmas szánban, amelyet december 6-án, számos ajándékkal a Mikulás is meglátogat.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr527996999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása