7óra7

Proton felolvasószínház az Illatos úton

Proton felolvasószínház az Illatos úton

2013. 12. 07. | 7óra7

Bánki Gergely, Tóth Orsi A kutyák örökbefogadását népszerűsítő Örökbefogadó Nap az elmúlt években már hagyománnyá vált az Illatos úton (1097 Budapest, Illatos út 23/a). A kutyamenhely és Proton Színház kapcsolata a Szégyen című előadás próbafolyamata alatt kezdődött, majd a tavalyi, hasonló rendezvény során vált még szorosabbá.

„Az Illatos úti ebteleppel való együttműködés különösen fontos számunkra, hiszen mindketten ugyanarról a helyzetről beszélünk, csak éppen más eszközökkel. Tulajdonképpen mindegy, hogy az ember Dél-Afrikában hagyja a kutyáját vagy az Illatos úton, a probléma ugyan az. És minél többen minél többféle eszközzel beszélünk egy problémáról, annál közelebb kerülünk a megoldáshoz.” – mondja Büki Dóra, ügyvezető.

„- Hogy sikerült idecsalogatnia egy ilyen ideges kutyát?
- Kedvességgel. Az egyedüli módszer, amely megengedhető egy élőlénnyel való bánásmódban. Terrorral semmit sem lehet elérni egy élőlénynél, bármilyen fokán álljon is az a fejlődésnek.” (Mihail Bulgakov: Kutyaszív - részlet)

A felolvasás ingyenes, de a IX. kerületbe látogatók a felolvasó előtt és után már egyben jegyet is válthatnak a színház J.M. Coetzee: Szégyen című előadásának januári időpontjaira a Trafóba.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr817996947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása