7óra7

Mi marad az arc mögött? – A csúnya Kaposváron

Mi marad az arc mögött? – A csúnya Kaposváron

2013. 12. 11. | 7óra7

A csúnya (plakát) Lette mérnök egy multinacionális cégnél. Elfogadták egy új fejlesztését, amit azonban nem prezentálhat. Egy kollégája utazik helyette. Miért? Mert Lette arca „nem eladható”. Kiderül számára – amit nem tudott –, hogy iszonyú csúnya az arca. Felesége csak a bal szemébe néz. Lette egész élete átértékelődik. Szépnek kell lennie! Eladhatónak! Egy műtét, és máris kész az álomarc. De milyen álmok jönnek ezután? A férfiak vele akarnak üzletelni, a nők minden egyebet akarnak vele. És mindenki úgy akar kinézni, mint ő. Ez pedig nem lehetetlen. Néhány(száz) műtét, és Lette arca megsokasodik. De mi maradt odabent, az arc mögött? Hányan vannak, akik mára Lették, és kik ők? Melyikük az igazi? – teszi fel a kérdéseket az előadás szinopszisa.

A kortárs német dráma egyik legnagyobb tehetsége, Marius von Mayenburg szürreális játékában az individuummal és a szépségről alkotott álmainkkal foglalkozik. Az eddig színészként ismert Némedi Árpád első rendezése a Csiky Gergely Színház stúdiójában látható. A címszerepben Takács Géza áll színpadra, a további szerepeket Német Mónika, Gyuricza István és Szvath Tamás játsszák.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr967996899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása