7óra7

Színház+: Purgatorio, a tabukat döntögető előadás

Színház+: Purgatorio, a tabukat döntögető előadás

2013. 12. 14. | 7óra7

Korunk egyik legismertebb művésze az olasz Romeo Castellucci. Magyarországon utoljára Az arc fogalma Isten fiában című botrányelőadása volt látható a Trafóban. Trilógiájának harmadik része, a Purgatorio tabukat döntögető: gyönyörű látványvilágú előadásában Castellucci a pedofília tilalmáról beszél.

A Societas Raffaello Sanzio – Purgatorio előadás január 23-án csütörtökön 18 órától tekinthető meg a Bálint Házban. Az eseményen moderál Tompa Andrea (író, színikritikus), a vendég Vekerdy Tamás pszichológus lesz.

A Bálint Ház és a Trafó megszerezhetetlen külföldi előadások felvételeit mutatja be hónapról hónapra. A sorozat műsorvezetője, Tompa Andrea bemutatja ezeket az előadásokat, utána pedig beszélget, vitatkozik meghívott vendégeivel és a közönséggel.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr627996881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása