7óra7

Egy régi kertben – Foltin Jolán estje

Egy régi kertben – Foltin Jolán estje

2013. 12. 15. | 7óra7

„Mondják, a női lélek a folytonosság, az élet maga, a szeretni tudás művészete. Ezt nehéz közhelyek nélkül megfogalmazni. Mégis ez a téma érdekelt, ez foglalkoztatott hosszú, de visszatekintve elröppenni látszó tánccal töltött évtizedeimben. Csoda volt, hogy táncolni kezdtem, csoda volt, hogy milyen műhelybe cseppentem. A legnagyobb csoda az, hogy találkoztam a néptánccal, annak drámai erejével, hatalmas szótárával. Boldog vagyok, ha sikerült belőle olyan mondatokat is összeraknom, amelyek talán csak az enyémek.” – mondja Foltin Jolán.

Egy régi kertben

A produkcióban fellép többek között Tóth Ildikó Jászai-díjas, érdemes művész, Béres Anikó, Horváth Zsófia, Rémi Tünde és Juhász Zoltán Harangozó-díjas táncművészek. Közreműködnek a Bihari együttes, valamint a Honvéd Táncszínház egykori és mai táncosai.

A bemutatót követően a produkciót december 21-én, szombaton is megtekinthetik az érdeklődők.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr127996865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása