7óra7

Ráhangoló és Vasárnapi Szalon januárban és februárban a Radnóti Színházban

Ráhangoló és Vasárnapi Szalon januárban és februárban a Radnóti Színházban

2014. 01. 03. | 7óra7

A Ráhangoló elnevezésű közönségtalálkozót a kijelölt előadások előtt rendezik meg. Az aktuális előadás rendezőjével vagy valamely alkotójával folytatott, közel félórás találkozó során az előadásokkal kapcsolatos tartalmi-esztétikai kérdések kerülnek terítékre, hogy a ráhangolódást minél teljesebb színházi élmény követhesse.

Januárban két alkalommal lesz Ráhangoló. Először 9-én csütörtökön a Jelenetek egy házasságból című előadás előtt, majd 24-én pénteken az Úr és kutya előtt. Februárban 17-én hétfőn kerül sor a közönségtalálkozóra a Hedda Gabler előtt.

A Ráhangolók 18 órakor kezdődnek, a belépés nem kötött regisztrációhoz.

A Vasárnapi Szalonok olyan találkozók, amelyek az évad bemutatóihoz kapcsolódva rendeznek meg. Az új előadások megszületésének folyamatát, alkotóelemeit, értelmezési lehetőségeit vizsgálják különböző módokon, más-más szemszögből. A beszélgetésekben és a vitákban az előadás alkotói és meghívott vendégek is részt vesznek.

A januári szalon találkozó témája a Protokoll című előadás, mely január 12-én vasárnap 11 órai kezdettel kerül megrendezésre. A vendég Valló Péter rendező, Térey János író és Nagy Zoltán, a Külügyminisztérium protokollfőnöke lesz.

A februári Vasárnapi Szalonnak A csillagos ég című előadás lesz a témája, mely február 16-án 11 órakor kezdődik. A vendég Mohácsi János rendező, Gazsó György és Pál András színművészek lesznek.

A program ingyenes, de regisztráció szükséges a radnotiszalon@radnotiszinhaz.hu e-mail címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr287996719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása