7óra7

Örkény-est, Veiszer Alinda sorozata és felolvasóest januárban a KékSzobaHallban

Örkény-est, Veiszer Alinda sorozata és felolvasóest januárban a KékSzobaHallban

2014. 01. 06. | 7óra7

Vasárnaponként este 7-től a Budapest Jazz Clubban várja látogatóit a KékSzobaHall színházzal, zenével, irodalommal és rendhagyó beszélgetésekkel.

A Kékprodukció 2013 februárjában indította útjára a KékSzobaHall elnevezésű programsorozatot a Budapest Jazz Clubban azzal a céllal, hogy legyen egy hely, ahol találkozhatnak mindazok, akik szívesen néznek színházat, hallgatnak zenét, szívesen cserélnek gondolatokat, kíváncsiak a világra és egymásra és szeretnek játszani.


A vasárnaponként megrendezésre kerülő színházi, zenei, irodalmi esteken a Kék Művészügynökség által képviselt alkotók és barátaik lépnek színpadra. A szervezők hétről hétre igyekeznek olyan alkalmakat teremteni, hogy érdemes legyen összejönni és együtt tölteni a vasárnap estéket.

Januárban a KékSzobaHall eseményeit 12-én az Örkény egypercesekkel nyitják meg, melyben Bíró Kriszta, Bartsch Kata és Kovács Patrícia színésznők Örkény István egyperceseit adja elő a nézők aktív közreműködésével: az előadás meghatározott pontjain az elhangzó novellák sorrendjét és előadóik nevét a közönség kalapból sorsolja ki. A színésznők erre az estére kedvenc „Örkényeiket” hozzák magukkal a közös játékhoz.

Január 19-én este 19 órától folytatódik Veiszer Alinda Felcserélt életek című beszélgetéssorozata. Ezen az estén Nádasdy Ádám nyelvész, költő, műfordító, esszéista, egyetemi tanár és Zoboki Gábor építész lesznek a vendégek.

Január 26-án este Parti Nagy Lajos felolvasóestjével folytatódnak a programok, ahol a szerző a Hősöm tere című saját művét olvassa fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr677996705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása