7óra7

Öthetes európai turnén az Osonó Színházműhely

Öthetes európai turnén az Osonó Színházműhely

2014. 01. 19. | 7óra7

Ahogyan a víz tükrözi az arcot - Korodi Janka, Daragics Bernadette, Vadász Bernadett

Az első, erdélyi helyszínek után, három magyarországi városban – Jászberényben, Várpalotán és Szombathelyen - lesz látható a 258. alkalommal bemutatott előadás. Ezt követően több ausztriai városba látogat el a társulat, majd január végén az olaszországi Gavirateban, a helyi Rotary Club meghívásának eleget téve, az általuk megrendezésre kerülő jótékonysági est díszvendégeként mutatkozik be a csapat.

Egy újabb magyarországi kitérő után, németországi, luxemburgi és dániai magyar szervezetek partnerségével megszervezett előadásokkal folytatódik a turné.

A Benedek Patrik, Bilibok Appolónia, Daragics Bernadette, Fazakas Misi, Kerekes-Salamon Csilla, Mucha Oszkár, Szőcs Tamás és Witakka Ronnachai alkotta csapat február 21-én érkezik haza, Sepsiszentgyörgyre.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr197996593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása